TaalKracht

In jouw kracht met meertalige kinderen!

Missie

Een wereld creëren waar kinderen met een meertalige achtergrond ontzettend veel groeikansen krijgen, waar ze hun maximale potentieel bereiken.

Visie

Je wortels zijn je kern, je zijn, je worden, met de juiste aanpak en voeding worden ze nog sterker en zorgen ze dat je stevig in het leven staat.

Logopedisten in hun kracht dankzij TaalKracht?

Dankzij TaalKracht leer jij als logopedist en/of leerkracht hoe je met meertalige kinderen aan de slag kan gaan in jouw praktijk en/of klas.

Jij wil zeker weet dat een kind een TOS heeft of een blootstellingsachterstand?
Jij wil weten hoe je ouders meer kan betrekken in therapie of klas.
Jij wil weten hoe je jouw mindset en die van de kinderen kan ombuigen naar een groeimindset!
Jij bent er van overtuigd dat meertalige kinderen een andere aanpak nodig hebben, maar je weet niet precies hoe!
Dan help ik jou verder op weg naar meer TaalKracht!

Wat biedt TaalKracht jou?

Online Cursus TaalKracht
Logopedie en meertaligheid

Meertalige kinderen hebben een andere aanpak nodig dan eentalige kinderen. Het is niet altijd eenvoudig te differentiëren of ze een te beperkt aanbod Nederlands hebben gehad of toch echt een TOS.
In deze Online Cursus krijg jij praktische tools om meertalige kinderen correct te diagnosticeren, ouderbetrokkenheid te verhogen, je leert hoe contact legt met leerkrachten, je leert spelenderwijs samen met ouders aan de slag te gaan, de kracht van mindset, en nog zoveel meer. Je kan alle praktische fiches meteen downloaden om te gebruiken in jouw praktijk.

Masterclasses
Logopedisten & leerkrachten

Bij de Masterclasses van TaalKracht groeien we samen met andere logopedisten om de meertalige leerlingen die jij begeleidt, nog meer kansen te bieden. Een Masterclass bij TaalKracht staat voor practice based informatie, concrete tips en tools, je kan na een Masterclass meteen aan de slag! De online sessies bij TaalKracht zijn interactief met mogelijkheid tot vragen stellen en denkoefeningen. Zo kan jij de informatie veel beter vasthouden om dan in jouw praktijk toe te passen. Je krijgt heel wat praktisch materiaal om te gebruiken in jouw praktijk.