Sarah

Sarah Gregoor

Ik ben Sarah, mama van 2 kindjes van Niels (°2012) en Lotte (°2015), logopediste. Ik geniet van het leven en ben me zeer bewust van wat mij energie geeft in het leven. De dingen die ik graag doe, zoals mijn ervaringen delen met leerkrachten, ouders en logopedisten.

Ik studeerde in 2004 af als logopediste aan Lessius Hogeschool (inmiddels Thomas More) in Antwerpen. Inmiddels heb ik al sinds 2009 mijn eigen praktijk waar ik samen met psychologen, logopedisten en kinesisten gezinnen en kinderen ondersteun om zo sterk in het leven te staan. Als logopediste werd mijn doelgroep steeds kleiner, inmiddels werk ik voornamelijk met meertalige gezinnen en begeleid ik logopedisten en scholen in hun meertalige avontuur.

Waarom deze kinderen? Het fascineert me hoe een kind meerdere talen eigen kan maken, hoe de ene op de andere taal leunt of net hoe ze beide tegelijkertijd tot 2 sterke talen ontwikkelen. In de huidige wereld is het een ongelofelijke meerwaarde als je meerdere talen spreekt. Toch blijkt dit proces niet vanzelfsprekend. Ik draag graag mijn steentje bij in de ontwikkeling van kinderen, zijn zijn onze toekomst! Je eigen roots kennen en meerdere talen leren zorgt ervoor dat deze roots uitgroeien tot sterke wortels.

Sinds 2020 werk ik samen met Lena om logopedisten te begeleiden, meer info vind je op de pagina rond NextStep. Ons doel is om logopedisten van meet af aan te laten uitgroeien tot zelfzekere ondernemers die hun work-life balance onder controle hebben.