Ben je bijna afgestudeerd als logopedist en ga jij binnenkort aan de slag als zelfstandige logopedist?
Wil je jezelf graag voorbereiden op de uitdagingen van het werkveld en je professionele vaardigheden verder ontwikkelen?
Dan is deze Masterclass speciaal voor jou!

Deze Live Online Masterclass biedt een unieke gelegenheid om je eerste stappen in het werkveld als zelfstandige logopedist met vertrouwen te zetten. Je zult waardevolle inzichten en praktische kennis opdoen over essentiële aspecten zoals wetgeving, regelgeving en de juiste omgang met cliënten. Bovendien zullen we dieper ingaan op de nomenclatuur in de logopedie, waardoor je in staat zult zijn om vlot de juiste keuzes te maken qua onderzoek om zo een aanvraag bij het RIZIV te doen.

Tijdens deze masterclass kun je verwachten:

1️⃣ Inzicht in de wet- en regelgeving: We behandelen de relevante wetten en regels die van toepassing zijn op zelfstandige logopedisten. Je leert hoe je je praktijk kunt opzetten en beheren binnen de juridische kaders.

2️⃣ Effectieve communicatie met cliënten: Het opbouwen van een goede relatie met je cliënten is essentieel voor succes als logopedist. We bespreken strategieën voor het opbouwen van vertrouwen, het stellen van doelen en het effectief communiceren met verschillende soorten cliënten.

3️⃣ Overzicht van onderzoeken binnen het kader van het RIZIV: Onderzoek speelt een belangrijke rol in de logopedie. We bieden je een overzicht met praktische tips om ze de juiste afweging te maken voor een aanvraag, maar ook voor je klinische praktijk.

4️⃣ Praktische tips en advies van ervaren logopedisten: We geven waardevolle tips en adviezen die je kunnen helpen bij je eerste stappen als zelfstandige logopedist.

Deze masterclass is een geweldige kans om jezelf voor te bereiden op de uitdagingen die je te wachten staan als zelfstandige logopedist. Het zal je helpen je professionele vaardigheden te verbeteren en je zelfverzekerd te voelen in je nieuwe rol.

Mis deze waardevolle kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de Masterclass voor pas afgestudeerde logopedisten als zelfstandige logopedisten! Samen kunnen we bouwen aan een sterke basis voor jouw succesvolle carrière.

📅 Datum en ⏰ Tijd:
Vrijdag 23 juni 19u00-22u00
Zaterdag 24 juni 09u00-12u00
📍 Locatie: Live Online (met Replay)

Voor meer informatie kun je terecht op Instagram.